top of page
  • Foto van schrijverErwin Kruizenga

hoe verlies je je overtollige pondjes zonder te diëten

Je kent het wel: je neemt je voor om eindelijk die overtollige kilo’s kwijt te raken. Vol frisse moed ga je aan de slag met een gezonder eetpatroon en je meldt je aan bij de sportschool. In je eerste enthousiasme val je een aantal kilo’s af. Maar dan komt het punt dat het dagelijks leven het overneemt. Je hebt stress van je werk, bent ’s avonds moe en ruilt de sportschool wat vaker in voor een avondje Netflix. Mét een schaaltje nootjes en een wijntje erbij natuurlijk – want ja, je mag toch wel éven ontspannen? Herkenbaar?


Afvallen is vaak niet zo simpel als alleen maar minder eten. Om gewichtsverlies langdurig vol te houden, moeten ook slechte gewoontes worden aangepakt. Leef-Gezonder kan jouw daarbij helpen.


Motivatie, wilskracht, doorzettingsvermogen en regelmaat zijn de belangrijkste factoren voor het succesvol afvallen. Zorg dat je jezelf ervan overtuigd dat je dit echt graag wilt… en begin!!


Kortom wil jij je fitter en energieker voelen? meld je dan nu aan bij Leef-Gezonder en start met je nieuwe ik en neem contact met mij op via mijn mail: info@leef-gezonder.com

Bellen mag natuurlijk ook tel: 06-12474357

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


leeflogo.jpg
bottom of page